Onmisbaar voor vele bedrijven is het laten ontwikkelen van een intranet op maat van uw firma. Vele werkuren gaan verloren in het niet efficiënt beheren van uw workflow. Een intranet op maat laten bouwen is hiervoor de oplossing!

Wat is een intranet?

Een intranet is een afgeschermd informatieplatform binnen een bedrijf of organisatie. Het primaire doel van een intranet is het elektronisch delen van informatie binnen dit bedrijf. Enkel directe medewerkers en eventueel leveranciers of bedrijven in onderaanneming hebben toegang tot het intranet.

Waarvoor wordt een intranet gebruikt?

Een intranet wordt in vele bedrijven gebruikt om bepaalde interne informatie te delen tussen medewerkers binnen het bedrijf. Een intranet kan op allerlei soorten van software en applicaties aangesloten worden. Het bevat modules die ontwikkeld zijn om de interne workflow van het bedrijf te vergemakkelijken. Een intranet kan dus ingezet worden voor verschillende doeleinden binnen het bedrijf. Het primaire doel van een intranet is om het werk van uw werknemers te verlichten. 

Waarom een intranet laten ontwikkelen?

Een intranet laten ontwikkelen heeft zijn prijskaartje, maar kan u op het einde van de rit zeer veel geld besparen. Manueel werk dat voor werknemers uren in beslag neemt, kan eenvoudig weggenomen worden door het te automatiseren d.m.v. een efficiënt intranet. Dus na enkele maanden betaalt een goed werkend intranet zichzelf terug! 

Een intranet laten maken op maat door ons? Het kan! Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij komen langs bij u om een analyse te maken van uw bedrijf. Aan de hand daarvan ontwikkelen wij in samenspraak met u een efficiënt en gebruiksvriendelijk intranet.

Contacteer ons vandaag nog

Pin It on Pinterest