Royal Tennis Club Sint-Niklaas werd opgericht in 1925 en is daarmee één van de oudste tennisclubs van Vlaanderen en tevens de bakermat van de tennissport in de stad Sint-Niklaas.

De club is gelegen op een prachtig domein, in de Sparrenhofstraat, aan de rand van de stad en beschikt over 6 terreinen in gemalen baksteen, waarvan 4 verlicht en 2 overdekt. De club telt momenteel een 400-tal leden, waaronder een 130-tal jongeren. De club wordt vooral gekenmerkt door haar familiaal en sociaal karakter, waar zowel recreatief als competitie-tennis een plaats heeft, waar zowel jong als oud aan zijn trekken komt, en waar vooral de gezelligheid en de vriendschap primeren. In dit kader wordt er naast het tennis ook aandacht besteedt aan allerlei sportieve, culturele en culinaire nevenactiviteiten, en kent o.a. de bridge-afdeling heel wat leden.

Royal Tennis Club Sint-Niklaas heeft dus heel wat meer te bieden dan wat de naam alleen laat vermoeden, en voor meer info kunt U elders op deze web-site terecht.

Omwille van het snel groeiend aantal jeugdleden is er sinds 2010 een volwaardig midi-terrein bijgekomen in gemalen baksteen: een terrein op maat voor de kinderen. En in 2012 is er een nieuwe speeltuin geplaatst.

Pin It on Pinterest